Keuken in polyester | Polyester keuken | Polyester in specifieke industrieën
cabinebouw in polyester | Polyester cabinebouw

Bij ACL zijn we gespecialiseerd in de productie van diverse vormstukken in polyester. Dat betekent uiteraard dat we naast de productie van nieuwe items, ook bedreven zijn in een deskundige polyester reparatie.

Polyester is dan wel enorm sterk en erg duurzaam, toch is het niet onmogelijk dat er ooit schade ontstaat. In dat geval stellen wij onze uitgebreide knowhow graag ter beschikking. Zo hebben we bijvoorbeeld een eigen R&D-afdeling die de laatste innovaties steeds op de voet volgt.

 

Polyester reparatie? Reken op een echte expert

Een polyester reparatie kan in verschillende vormen voorkomen. Zo kan het nodig zijn om een bestaand product te verstevigen, om scheuren of krassen te repareren of om gaten van boorwerk weg te werken. Je items uit polyester komen misschien wel vaker hard in contact met andere zaken, wat uiteraard tot schade kan leiden. Een polyester herstelling biedt in dat geval soelaas.

Het goede nieuws is dat polyester een materiaal is dat vlot en goed gerepareerd kan worden. Eventuele schade hoeft dus zeker niet onoverkomelijk te zijn. Toch is het aangewezen om hiervoor beroep te doen op een expert, zoals de vakmannen van ACL. Wij beschikken over alle nodige materialen om een polyester reparatie correct én veilig uit te voeren. Zo ziet het behandelde object er binnenkort weer als nieuw uit.

 

Contacteer ACL voor je polyester reparatie

ACL is de referentie in het maken van polyester vormstukken en diverse soorten onderdelen. We doen dit onder meer voor de carrosseriebouw, chemische sector, machinebouw, tuinsector, entertainment … Bij zowat alle toepassingen waarin polyester verwerkt is, kan ACL de nodige onderdelen aanleveren.

Die expertise, gecombineerd met onze tientallen jaren ervaring in de sector, zorgt er ook voor dat we de partner bij uitstek zijn voor een professionele polyester reparatie. Aarzel dus niet om contact op te nemen met ACL Polyester voor meer informatie.